Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.
Photo
Video
ID: 110069109 SKU: 110069109

Delimano Grow vertikalne žardinjere

Ukratko o proizvodu

Rasporedite sveže začinsko bilje, egzotične sukulente, cveće u cvatu i ukusno povrće u ovu kompaktnu petostruku žardinjeru, stvarajući dinamičan spoljni / unutrašnji izgled prostora. Izrađena od čelika i plastike, ova samostojeća žardinjera pretvara bilo koju površinu u vašu privatnu baštu, bio to balkon, veranda ili dnevna soba. Set uključuje 5 pravougaonih žardinjera od 8,5l i stalak. Sa dvostrukim dnom.

8.999,00 din.
Delimano Grow vertikalne žardinjere
Proizvod je na stanju. Procenjeno vreme isporuke 3 do 5 radnih dana.
Pozovite nas na: 021 487 3 444
Ukratko

Rasporedite sveže začinsko bilje, egzotične sukulente, cveće u cvatu i ukusno povrće u ovu kompaktnu petostruku žardinjeru, stvarajući dinamičan spoljni / unutrašnji izgled prostora. Izrađena od čelika i plastike, ova samostojeća žardinjera pretvara bilo koju površinu u vašu privatnu baštu, bio to balkon, veranda ili dnevna soba. Set uključuje 5 pravougaonih žardinjera od 8,5l i stalak. Sa dvostrukim dnom.

Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

Ulepšajte svoju baštu uz Delimano Grow vertikalne žardinjere

Vertikalno baštovanstvo je odličan način da maksimizirate svoj vrtni prostor i uzgajate bilo šta od biljaka, salate, jagoda ili drugih jestivih biljaka, dok koristite samo malu količinu prostora.

Pretvorite svoj balkon u pravu baštu uz pomoć Delimano Grow Vertical Garden žardinjere, našeg pametnog rešenja za sve zagrižene baštovane i novajlije koji žele da razviju vrtlarske veštine.

Grow Vertical Garden Planter

5 saksija na prostoru jedne

Da li ste ikada poželeli mali vrt, ali vaš balkon je jednostavno premali? Vertikalna žardinjera iz linije Delimano Grow je savršeno rešenje jer je vertikalno rešenje. Stavljajući 5 saksija jednu iznad druge, ova vertikalna baštenska žardinjera zauzima prostor jedne saksije, ali pruža dovoljno prostora za sadnju vaših biljaka u čak 5 saksija.

Savršena i za uske prostore, poput mini balkona, terase ili kao dodatak vašoj bašti - možete postaviti žardinjeru i na svoju ogradu i osvežiti dosadnu staru ogradu živahnim i lepim zelenilom.

Ako želite da imate kućne biljke u više slojeva, više nego dobrodošli ste da ovu žardinjeru izložite u svojoj dnevnoj sobi, kuhinji ili bilo kojoj drugoj sobi. Sadnja povrća, cveća, voća, začinskog bilja, ova žardinjera stvoriće potpunu, fantastičnu, malu baštu, zauzimajući manje prostora, ali uz više biljaka.

Grow Vertical Garden Planter

Prednosti vertikalnog baštovanstva

Vertikalno baštovanstvo ne samo da štedi vaš prostor, već čini đubrenje, zalivanje, obrezivanje i berbu mnogo pogodnijim i štedi vaša leđa. Dizajn držača izlaže više vaših biljaka suncu, a zauzvrat apsorbuje i više toplote, pomažući biljkama da rastu do punog potencijala.

Takođe, podignuta bašta povećava cirkulaciju vazduha - kada podignete biljke sa zemlje, ovo poboljšava cirkulaciju vazduha za zdravije biljke koje imaju manje problema sa štetočinama ili bolestima.

Grow Vertical Garden Planter

Sklopive i napravljene od izdržljivih materijala

Delimano Grow vertikalne žardinjere imaju 5 pravougaonih saksija sa duplim dnom za zadržavanje vlage, ali istovremeno zadržavaju i vodu odvojenu od zemlje. Ova žardinjera je izrađena od visokokvalitetnih materijala kako bi se osigurala stabilnost kombinovane težine tla, vode i biljaka. Samostojeći vertikalnidržač i saksije za sadnju otporni su na vremenske uslove, što ih čini pogodnim za unutrašnju. ali i spoljašnju upotrebu:

 • Grow Vertical Garden Planter

  Saksije za hranu napravljene su od 100% novog polipropilenskog materijala (PP) i bezbedne su za hranu (bez BPA, olova, žive). Takođe su ekološki prihvatljive i mogu se u potpunosti, 100% reciklirati.

 • Grow Vertical Garden Planter

  Sklopivi ram je čvrst i izdržljiv, izrađen od visokokvalitetnog čelika koji sprečava koroziju, čineći da baštenska vertikalna žardinjera traje duže. Posebna konstrukcija osigurava da se saksije međusobno ne prekrivaju, tako da ne morate brinuti o visini biljaka.

Žardinjeru je lako i sastaviti i odložiti - uz detaljna uputstva možete je lako sastaviti sa minimalnim alatima za samo 15 minuta.

Paket sadrži:

 • 1x ram
 • 5x saksija

Tehničke Informacije:

 • Veličina: visina: 113 cm, širina 55 cm, dubina 54,5 cm.
 • Veličina saksije: 50 x 21 x 15 cm
 • Zapremina svake saksije - 8,5 L
Kako pravilno da izmerite svoja stopala Pogledajte grafikon i pronađite savršenu veličinu za vaše stopalo.

Paket sadrži:

 • 1x Čelični ram
 • 5x saksija

Technical Information:

 • Dimenzije: visina: 113 cm, širina 55 cm, dubina 54,5 cm.
 • Dimenzije saksije: 50 x 21 x 15 cm
 • Zapremina svake saksije - 8,5 L
Tehničke informacije Pogledajte sastav, materijale i druge tehničke karakteristike obuće koja će razmaziti vaša stopala.
Dimenzije Height: 113 cm, width: 55 cm, depth: 54,5 cm
PLAĆANJE NA RATE Odaberite način plaćanja koji vama najviše odgovara - plaćanje online karticama, plaćanje na rate kreditnim karticama ili gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja.

PLAĆANJE NA RATE

Od sada imate mogućnost kupovine na jednake mesečne rate, bez kamate!

Uslovi i dokumentacija za kupovinu na jednake mesečne rate:

Pravo na kupovinu na jednake mesečne rate ostvaruju kupci koji su zaposleni u AD, DOO ili državnim firmama na neodređeno. Prodavac je ovlašćen da diskreciono odluči o svakoj pojedinačnoj prodaji na rate, i da istu ne odobri na osnovu odluke posebno obrazovane komisije za odobrenje prodaje na rate, s obzirom na kreditnu sposobnost kupca i u skladu sa utvrđenom Procedurom prodaje uz otplatu na rate.

Ukoliko želite da kupite neki od naših proizvoda na jednake mesečne rate rate, odaberite tu opciju prilikom poručivanja ili naglasite našem operateru da želite rate, kada Vas pozovemo radi potvrde porudžbine.

Elektronskim putem možete skinuti i odštampati formulare (pogledajte niže deo: Download formulara neophodnih za kupovinu na rate) ili, ukoliko Vam je tako zgodnije, možemo Vam ih poslati putem pošte.

Za ostale formulare i njihovo eventualno popunjavanje preuzmite uputstvo ili pozovite brojeve telefona: 021 487 13 16; 021 489 26 87; 021 489 29 55.

Platni razredi:

 • 3.000,00 dinara – minimalni iznos ispod kog nije moguće plaćanje na jednake mesečne rate
 • 3.001,00 – 6.000,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 2 jednake mesečne rate
 • 6.001,00 – 9.000,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 3 jednake mesečne rate
 • 9.001,00 – 12.000,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 4 jednake mesečne rate
 • 12.001,00 – 15.000,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 5 jednakih mesečnih rata
 • 15.001,00 – 20.000,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 6 jednakih mesečnih rata
 • 20.001,00 – 25.000,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 7 jednakih mesečnih rata
 • 25.001,00 – 30.000,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 8 jednakih mesečnih rata
 • 30.001,00 – 35.000,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 9 jednakih mesečnih rata
 • Vrednost kupovine od 35.001,00 dinara – Mogućnost plaćanja u 10 jednakih mesečnih rata

Svi Dormeo dušeci su dostupni na 12 jednakih mesečnih rata, osim u slučaju prodaje Dormeo dušeka u Outlet prodaji, gde se primenjuju gore navedeni kriterijumi, odnosno maksimalno 6 rata.

Kupci mogu ostvariti pravo kupovine na rate bez kamate na sledeći način:

Putem zaključenja ugovora sa RF PIO, uz administrativnu zabranu na penziju.

Putem zaključenja ugovora sa sindikatima, uz potvrdu firme u kojoj je radnik zaposlen.

Individualno, uz ugovor i administrativnu zabranu na zaradu radnika.

Poručivanjem online, putem kreditne kartice Banka Intesa.

Pravila koja važe za uplatu rata:

U slučaju prodaje na rate pod tačkom 1. i 2. otplata prve rate počinje da teče od prve sledeće isplate ličnog primanja (zaradne/penzije).
Kod prodaje na rate pod tačkom 3. prva rata dospeva na naplatu odmah prilikom kupovine proizvoda.
U slučaju prodaje na rate pod tačkom 4. minimalan iznos mora biti 15.000 dinara a maksimalan broj rata je 6.

Neophodne obrasce možete preuzeti ovde:

Obrasce koje skinete ovde, odštampajte u broju primeraka koji je naveden, sve popunite, potpišite i pošaljite na naznačenu adresu (Studio Moderna doo, Futoški put 10, 21000 Novi Sad)

Uputstvo za kupca - Obavezno skinite, kako biste mogli da ispratite kompletnu proceduru - Preuzmite uputstvo >>

2 primerka - Zaključnica potpisana sa Vaše strane - Preuzmite zaključnicu >>

2 primerka - Ugovor o plaćanju na rate – Vi ga potpisujete i sa ostalom dokumentacijom šaljete nama - Preuzmite ugovor >>

3 primerka - Rešenje o administrativnoj zabrani – overavate u računovodstvu svoje firme - Preuzmite rešenje >>

Poslednji listić od plate

Lična karta (fotokopija, sa iščitanom adresom)

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Nema ocena za ovaj proizvod

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star