Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

NAŠA ISTORIJA

SVAKI KORAK KOJI SMO NAČINILI U PROŠLOSTI DOVEO NAS JE TU GDE SMO DANAS. NA SVAKOM KORAKU SVE VIŠE LJUDI PRIDRUŽILO SE NAŠEM PUTU U BUDUĆNOST!

Iako je brend Walkmaxx prilično mlad, naša misija pružanja udobnosti pri svakom koraku ostala je ista tokom godina i nastaviće se i u budućnosti.

Započeli smo kao kompanija sa jednim modelom obuće 2010. godine, a danas smo međunarodno poznat i uspešan brend sa preko milion zadovoljnih kupaca.

2010

 

Put od hiljadu milja započinje jednom cipelom.

Lansiramo prvi model cipela - Walkmaxx Black. Ovo je prvi korak u stvaranju brenda koji će uskoro zavoleti hiljade.

2012

 

Pokret započinje.

Naš portfolio počinje da se širi kao odgovor na potrebe naših kupaca. Walkmaxx postaje prepoznata marka funkcionalne i udobne obuće širom Evrope sa 15+ modela.

2015

 

Što nas je više, to smo srećniji.

Daljim proširenjem porfolija, sada nudimo preko 50 modela.

2016

 

Kupci na prvom mestu.

Razvijamo tri linije kako bismo udovoljili specifičnim potrebama kupaca i ublažili različite probleme povezane sa stopalima. Razvijamo liniju Fit, Pure i Comfort.

2017

 

Duh slobode

Lansiramo našu prvu kolekciju sa fokusom na vrhunsku udobnost, koja promoviše slobodu kretanja i daje rezultate aktivnog i zdravog života.

2019

 

Stilizovanje

Naša linija Trend sa svojim inovativnim dizajnom važan je korak ka modernijem dizajnu obuće.

2020

 

Deset godina udobnosti

Obeležavamo 10. godišnjicu impresivnim brojevima - prodali smo gotovo 7 miliona pari obuće u više od 20 zemalja.

2021

 

Korak u budućnost

Pozdravljamo novu liniju obuće sa novim ravnim đonom, koja se odlikuje savršenom kombinacijom neverovatne udobnosti i modernog dizajna.

Walkmaxx preduzima važne korake napred.

U Walkmaxx porfoliju predstavićemo našu prvu održivu kolekciju obuće - Walkmaxx Green. Minimizirajući negativni utjecaj na okolinu, osiguravamo da naši kupci mogu da donesu odgovorne odluke i igraju svoju ulogu u stvaranju bolje budućnosti. Naš dizajn je zasnovan na prozračenoj i laganoj obući koja je izuzetno prilagodljiva individualnom obliku stopala i izgleda odvažno i savremeno. Jedna mudra osoba jednom je rekla: da smo trebali da stojimo u mestu, imali bismo korenje umesto stopala.Mi u Walkmaxx timu dodajemo na to i da svaka velika avantura u životu započinje tek jednim korakom. Mi brinemo da on bude udoban.

  • Walkmaxx je ponosan na čak 90% zodovoljnih korisnika.

  • Prosečan kupac Walkmaxx brenda poseduje 3 para Walkmaxx obuće.

  • Walkmaxx vam pruža vrhunsku udobnost pri svakom koraku.