Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

NAŠA TEHNOLOGIJA

DA BI UŽIVALI MORATE IZAĆI IZ SVOJE ZONE KOMFORA,NAPRAVITE PRVI KORAK.

Obuća je mnogo više od dela garderobe, jer nam stopala čini toplim i sigurnim na neravnom terenu. A udobnost je puno više od pukog osećaja. Kada govorimo o Walkmaxx obući, ona je udobnost, osećaj slobode i kada izgledate i osećate se najbolje moguće. Ona je pouzdanost u svakom koraku, svakog dana, u svakoj prilici.

Za takav visok nivo nosive udobnosti , okrećemo se najnovijim inovativnim tehnologijama u našoj industriji i koristimo samo najbolje materijale koji osiguravaju poboljšane performanse.

WALMAXX ORIGINAL

Poznati zaobljeni Walkmaxx đon razvijen je u Nemačkoj, kao inovativan đon koji će imitirati prirodno kretanje stopala i hodanje bosih nogu, a time ujedno poboljšati udobnost. Naša misija kod stvaranja Walkmaxx Originals modela bila je da unesemo energiju u svakodnevni život ljudi i da ih nadahnemo da se više kreću.

Struktura

 • SPOLJNI DEO

  Đon se odlikuje protivkliznim dnom, širokim prostorom na prstima i odličnom izdržljivošću. Ove se funkcije ujedinjuju pružajući bolje držanje tela i aktivaciju mišića, neverovatnu podršku i udobnost. Ovo je super podsticaj da duže ostanete aktivni.

 • ULOŽAK

  Naš uložak dizajniran da bude vrlo lagan, štedi energiju i apsorbuje udarce. Ove tehnološke osobine pružaju vam ravnomernu raspodelu telesne težine, pružajući vam osećaj kao da hodate bosi.

 • GORNJI DEO

  Kada ste zadovoljni izgledom obuće, osećate se udobno i puni samopouzdanja noseći je. Gornji deo Walkmaxx obuće poseduje funkcionalnu i estetsku privlačnost. Jednostavno obuvanje i klasični savremeni dizajn dobitna su kombinacija za fizičko i emocionalno zadovoljstvo.

WALKMAX TREND

Ravan Walkmaxx đon je duša naše linije, dizajnirana tako da se osećate potpuno slobodno. Razvijen je kako bi vam obezbedio celodnevnu udobnost, bez obzira na vaše potrebe - za stajanje po ceo dan, uživanje u šetnji, radu ili putovanju. Želeli smo da se osećate kao da vam je čitav svet pod nogama, u bilo kom smeru odlučili da idete. Jer uz Walkmaxx Trend obuću, gde god krenuli, nosite udobnost sa sobom.

Struktura

 • SPOLJNI DEO

  Što se tiče dizajna đona, stabilnost je ključna. Možete se osloniti na našu obuću kako biste osnažili svoje performanse pokreta, uravnotežili telo i pozitivno uticali na svoje samopouzdanje pri svakom koraku.

 • ULOŽAK

  Vrhunski materijali uloška daju izvanredne rezultate, čineći obuću laganom, apsorbujućom i amortizirajućom od peta do prstiju. Nošenje obuće je izuzetno prijatno i ugodno iskustvo, jer čini svaki korak laganim, čak i u vašim najaktivnijim danima.

 • GORNJI DEO

  Savremene linije, glatka završna obrada i dodatna bočna potpora osiguravaju da vam naša obuća pristaje poput rukavice. Zaljubićete se se u savršenu kombinaciju udobnosti i stila i podršku koju pruža naša obuća. U svemu što volite da radite.