Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

O NAMA

DEO VODEĆE GRUPACIJE

Walkmaxx je brend Studio Moderne, vodeće više-kanalne, multi-brand kompanije koja je razvila međunarodni biznis sa predstavništvima u čak 23 zemlje centralne i istočne Evrope, sa skoro 370 miliona potencijalnih kupaca. Svi naši brendovi imaju jednu glavnu misiju: Poboljšati i olakšati svakodnevni život naših kupaca. Walkmaxx ne dizajnira samo obuću. Mi stvaramo želju za kretanjem, nadahnjujemo osećanje slobode i promovišemo bolji životni stil, pri svakom koraku.

NAŠE VREDNOSTI

Walkmaxx se zalaže za:

UDOBNOST je suština svakog para obuće koji smo dizajnirali,

Više

POVERENJE dokazano kvalitetom i obećanim prednostima,

INOVACIJA koja zavisi od novih komfornih rešenja, od đona do gornjih materijala,

IZDRŽLJIVOST jer u svoju obuću ugrađujemo održiva rešenja i materijale,

PRIRODA kao naša planeta, koncentrisani smo na održivost i mislimo na život,

POKRET jer je kretanje energija, a energija život. Sva naša obuća omogućava jednostavnije i lakše kretanje, ulivajući korisnicima samopouzdanje pri svakom koraku.

Comfort Hub

NAŠE LINIJE

Naša obuća podeljena je u dva segmenta. Walkmaxx Originals je Walkmaxx podlinija koja se sastoji od modela zaobljenog đona. Walkmaxx Trend je Walkmaxx podlinija koja obuhvata sve modele koji imaju ravan đon - »ravan« znači da nije zaobljen, ali ipak ima drugačiju konstrukciju koja se zasniva na ravnom dnu.

WALKMAXX ORIGINAL

Walkmaxx Original karakteriše wellness, lagan život ispunjen dragocenim trenucima i ljudima, kao i osećaj slobode - slobode kretanja. Biti svoj i svaki dan uživati u životu. Uživajte u ultimativnoj udobnosti.

Comfort Hub

WALKMAXX TREND

Wakmaxx Trend linija posvećena je avanturi! Ona je kombinacija divljine i gradskog života. Mladi ste i dinamični, ali nikada ne pravite kompromis udobnosti, dok uživate u životu punim plućima.

Comfort Hub

Naša misija

Prerastanje iz kompanije koja je proizvela jednu cipelu 2010., u brend sa preko 50 modela u portfoliju i sa prisustvom na tržištu u više od 20 zemalja - dokaz je da idemo u dobrom smeru. Krećući se u održivu budućnost, naša misija je da dizajniramo udobnu obuću koja je najbolja za vaša stopala i našu planetu.

  • Walkmaxx je ponosan na čak 90% zodovoljnih korisnika.

  • Prosečni kupac Walkmaxx brenda poseduje 3 para Walkmaxx obuće.

  • Walkmaxx vam pruža vrhunsku udobnost pri svakom koraku.