Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Poruči i preuzmi - poručite online a paket preuzmite u najbližoj prodavnici.

Poruči i preuzmi u prodavnici!

Poruči i preuzmi opcija Vam omogućava da porudžbinu izvršite putem web sajta - a paket preuzmete u najbližoj prodavnici uz trošak od 199 din za uslugu preuzmi u prodavnici.

Kako da poručim online, a preuzmem proizvod(e) u prodavnici?

Svaki proizvod na sajtu ima i informaciju da li je dostupan za preuzimanje u prodavnici - u delu "preuzmi u prodavnici". Zelena oznaka znači da je proizvod dostupan na zalihama određene prodavnice. Narandžasta oznaka znači da proizvod možete preuzeti u prodavnici, ali da ćete na preuzimanje čekati nekoliko dana, jer nije na zalihama u tom momentu.

Kada odaberete proizvode, stavite ih u korpu na sajtu. Prodavnicu u kojoj želite da preuzmete birate nakon toga u drugom koraku poručivanja.

  • Pratite ove jednostavne korake

  • 1.

    Pronađite proizvod

  • 2.

    Izaberite Poruči i preuzmi

  • 3.

    Poručite online i preuzmite u prodavnici

Procedura za preuzimanje proizvoda

Nakon poručivanja proizvoda očekujte e-mail potvrde porudžbine. Kada proizvod bude dostupan za preuzimanje u odabranoj prodavnici pozvaćemo Vas i obavestiti o tome.

Potrebno je da kod sebe imate e-mail potvrde porudžbine (online ili odštampanu verziju), tako da vas možemo identifikovati. Proverićemo Vaše podatke i odmah Vam dati paket.

Kada mogu da podignem svoju online porudžbinu u prodavnici?

Kada Vaš paket bude spreman, pozvaćemo Vas. Ukoliko proizvod trenutno nema u prodavnici koju ste odabrali (narandžasta oznaka) rok isporuke može biti nešto duži. U svakom slučaju ćemo Vas pozvati iz prodavnice i dati Vam precizne informacije.

Da li imate još nekih pitanja? pogledajte Često postavljana pitanja..