Prednosti Walkmaxx zaobljenog đona

Kompanija Walkmaxx® je svesna koliko važnu ulogu ima obuća u svakodnevnom životu. Dok ona prava obuća omogućava maksimalnu udobnost na svakom koraku i ublažava tegobe poput čukljeva, otečenih nogu i žuljeva, neudobna izaziva bolove, neprijatan osećaj pa čak i deformitete stopala.

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, zadovoljstvo nam je što možemo da Vam ponudimo jedinstveno dizjaniranu obuću, napravljenu od najkvalitetnijih materijala. Vodeći računa i o najsitnijim detaljima prilikom kreiaranja modela, sigurni smo da je Walkmaxx obuća najzdravije i najudobnije rešenje za Vas.

Zašto je Walkmaxx jedinstven

Nošenje neudobne obuće izaziva bolove u nogama i zglobovima. Zahvaljujući zaobljenom đonu, Walkmaxx obuća je dizajnirana tako da smanjuje pritisak na stopala i zglobove.

Pogledajte razliku između obuće sa ravnim, običnim đonom i Walkmaxx obuće sa zaobljenim đonom:

  • Crvena boja označava veći pritisak na zglobove i stopala
  • Plava i zelena boja označavaju manji pritisak na zglobove i stopala

Veći pritisak na stopala može da izazove bolove u nogama, kičmi i zglobovima, Walkmaxx obuća je dizajnirana tako da smanjuje pritisak na stopala i zglobove, pomaže da aktivirate mišiće butina, nogu i zadnjice i ubrzava cirkulaciju.

Veći pritisak

Običan, ravan đon

Manji pritisak

Walkmaxx zaobljeni đon

Kako zaobljeni đon deluje?

Originalni WALKMAXX zaobljeni đon dodatno aktivira mišiće zadnjice i nogu i pruža pravilno pozicioniranje stopala i čvrstu podršku zglobovima.

Takođe, raspoređuje pritisak hoda sa zglobova na mišiće, te tako smanjuje pritisak na kičmu, odnosno umanjuju bolove u predelu leđa, nogu i stopala.

  • 1 Ublažava bolove u leđima
  • 2 Tonira mišiće
  • 3 Smanjuje pritisak na kolena
  • 4 Ubrzava i poboljšava cirkulaciju
  • 5 Smanjuje otečenost nogu
1 2 3 4 5